Kom en maak je team hechter!

Hoe komt het dat sommige mensen tijdens onderhandelingen betere doelen bereiken?

Hoe komt het dat sommige mensen meer gedaan krijgen van hun collega’s?

En hoe kan je de impact van woorden vergroten in een persoonlijk of professioneel gesprek?

 

Roedeltalk is een academisch onderbouwd traject voor bedrijven, waarbij ervarend en praktijkgericht leren centraal staat. Een samensmelting van de gebundelde kennis over teamwork, communicatie en verbeteringstrajecten. Concreet zul je op een natuurlijke manier ervaren wat de valkuilen zijn van communicatie door je te verdiepen in een academisch persoonlijkheidsmodel. We leren je onderhandelingstechnieken aan tussen echte wereldkampioenen en je test dadelijk alles hands-on uit in een echte roedel.

Een geboren leider communiceert via vertrouwen, begrip en waardering. Als jij wil leren hoe je jezelf en jouw team sterker kan maken door op de juiste manier te communiceren, dan is Roedel talk zeker iets voor jou.

 

Kortom een verhaal om doelen te bereiken. Communicatie het sleutelwoord en hoe jij iets kan betekenen voor het bedrijf.

 

 

 

Sandy Buckinx heeft als MBA  in internationale handel en als handelsingenieur meer dan 25 jaar ervaring in het professioneel laten groeien van individuen, teams en bedrijven. Ze richtte haar eigen bedrijf SupplyPlus op en geeft bovendien les aan UCLL en Coventry University in het Verenigd Koninkrijk. De juiste expert dus om samen Roedeltalk mee uit te bouwen.

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?