Kom en maak je team hechter!

Begin de dag eens op een interessante, leerrijke en avontuurlijke manier en train  mee met de besten van de wereld. Kom alleen of doe eens iets out-of-the-box met je gezin.

Kom met ons meegenieten van de zonsopgang terwijl sledehonden jullie voorttrekken in de Zutendaalse bossen. Als wereldkampioen in deze teamsport laten we jullie graag de parallellen met het bedrijfsleven zien en voelen. De combinatie van management en natuurlijk leidinggeven komen zeer sterk naar voren, waardoor deze activiteit een verkwikkend  en interessant avontuur is.

Een twee-uur-durende trainingsactiviteit waarin jullie echt meerijden. Bovendien ontmoeten jullie de roedel sledehonden om de vertrouwensband met elkaar aan te gaan. Daarna harnassen we samen de honden om ze vervolgens in te spannen. Tijdens het lopen staat iedereen vast perplex van de werkhouding en mentaliteit van de honden. Nadien kunnen we met z’n allen nagenieten van een warme kop koffie of thee.

Jullie zullen hoogstwaarschijnlijk niet proper en droog blijven. Oude of buitenkleren en eventueel een waterdichte jas zijn aan te raden. Vergeet bovendien jullie handschoenen niet. Wij zorgen voor veiligheidshelmen en -brillen.

Alle inkomsten gaan steevast naar de voeding en verzorging van het sledehondenteam.
Mogelijkheid: september tot april.

Stuur ons een bericht als je deze sledehondenervaring wel ziet zitten!

 

Hieronder enkele getuigenissen: