Kom en maak je team hechter!

Hét sledehondenavontuur van Tom Waes in België

Droomt u van een sledehondenervaring in het Hoge Noorden? Stefan en zijn honden trainingen op identiek dezelfde manier als zijn Noorse concurrenten, maar dan in de Limburgse bossen. Wij vervangen de slede gewoon door een quad of kart. U kan nu ook één van Stefans trainingen meemaken. Echter zijn onze mogelijkheden hierin beperkt, daar het een topsportteam is en geen recreatieve sledehondenroedel.

Hoe moet u zich dit voorstellen?

Het is in totaal een twee uur durende trainingsactiviteit waarin je niet alleen op de kar zult zitten. Jij ontmoet eerst de honden en leert ze daarna harnassen. Je spant mee de honden in, waarna het startsein zal komen. De tijdsduur van de rit zelf is afhankelijk van het weer en het trainingsmoment. We pauzeren één keer om de honden wat rust te gunnen, waarna we terug richting de auto lopen. Hierna worden de honden uitgespannen en kunnen we allen nagenieten van een kop koffie. 

Je zult hoogstwaarschijnlijk niet proper en droog blijven. Doe oude kleren aan en eventueel een waterdichte jas aan. Indien je dit niet hebt, kan je waterdichte kledij lenen van ons. 

Ben je alleen of willen jij en je partner elkaar afwisselen, dan neemt Stefan je met zijn team beslist mee. Het is ook mogelijk om elkaar in actie te zien. Dan kunnen er zelfs twee hondenteams voor jullie klaar staan. Zo mist geen van jullie twee nog maar een stukje van het plezier! Stap maar op, MUSH!

Een onvergetelijke ervaring! 

Een kleine glimp van wat u kunt verwachten:

 

Niet onbelangrijk:

Wij bieden deze unieke ervaring slechts éénmaal per week aan en dit enkel van midden september tot maart. Ook zijn wij bij machte om de activiteit op elk moment te wijzigen of stop te zetten. Dit als we merken dat mensen geen respect tonen voor onze honden. Het welzijn van onze honden komt dan ook op de eerste plaats. 

IMG_6369-2.jpg a5103db5-6a03-4753-884e-076d05bde17b.jpg 5a466b0c-ca44-4622-859a-951539f363dc.jpg IMG_6042.jpg 78b9819c-fb25-4ecd-b5c7-0a4a7aa43fb7sdgqsdfhgqdghdfq.jpg


Stuur ons een bericht als je deze sledehondenervaring wel ziet zitten!