Kom en maak je team hechter!

Ontspannen wandelen met je hond

Blijft jouw hond trekken aan de leiband en ben je dat beu? Ervaar je stress bij het passeren van andere honden of voel je je niet zeker genoeg? Of heb je het gevoel dat de hond gewoon zijn eigen ding doet? 

De Roedelcoach laat jou, tijdens deze driedelige cursus ervaren hoe je op een andere manier kan wandelen met je hond. De eerste sessie is meestal de "game changer" en duurt dan ook wat langer (1,5u + individueel) dan de vervolgmomenten (1u + in team).  De gemiddelde hondenbaasjes doorlopen deze cursus op twee weken tijd. Je kan na elk leermoment zelf aan de slag en je leert oplossingsgericht te werken.  Het streefdoel van de roedelcoach: "Iedereen kan na deze cursus zelfstandig verder."             

 

Op de foto's ziet u Evi Maveau (hoofdredactrice van WOEF) tijdens haar Roedelcoach-moment. 

 

Het zijn geen omslachtige en langdurige trainingstechnieken. Stefan leert je werken met de natuurlijke logica van zijn grensbepalingen. Hij leert je welke lichaamsbewegingen, houdingen en welke aanpak echt werkt. Al vanaf de eerste sessie zal jouw hond netjes met onze Roedelcoach meelopen, zodat hij zich volledig kan focussen op jouw leertraject. 

Ontspannen wandelen! Daar draait het rond. Geniet van de natuur met een rustige hond naast je. Je zal merken dat jullie band sterker wordt, waardoor jullie samen beter functioneren. Ook op alle andere terreinen zoals binnen in huis of in de tuin.

 

 

Als dit jouw droomscenario is, laat het geen droom blijven en volg onze cursus. 

 

2-5.jpg  d1f3260f-8aa4-4348-8c14-c599ba42e1f6-1.jpg  b7ba4b7c-318e-4353-b8c0-20ab9d9abb7c-1.jpg


Klik op onderstaande video. Stefan toont het met meerdere honden tegelijkertijd.

 


Wil jij ook ontspannen wandelen met jouw hond? Stuur ons hieronder een bericht.