Bij ons draait een teambuilding niet alleen maar rond plezier maken. Dat hoort er zeker bij, maar wij willen jullie ook iets bijleren over elkaar en over teamwerking!

 

De sledehondensport is op topniveau te vergelijken met het bedrijfsleven. De musher of sledehondenmenner is meer dan alleen de leider van het span. Hij moet zich gedragen als een manager van een ingewikkeld systeem en hij zoekt de verbinding tussen alle teamleden. Er moet zich een hechte groep vormen waarin iedereen zijn specifieke taak serieus neemt en vol enthousiasme aan zijn job werkt. De grenzen van het mentale en het fysieke kunnen worden regelmatig opgezocht en hier mag de intrinsieke motivatie niet onder lijden. Als team leader is het zaak om objectief te observeren, steeds oplossingsgericht te denken en positief georiënteerd te blijven. 

Na meer dan een decennia van doorzetten en reflecteren, haalde ons sledehondenteam die felbegeerde wereldtitel binnen. Wij streven er dan ook naar om het beste uit onszelf te halen. Dat is precies wat er jullie te wachten staat. 

We werkten teambuildingconcepten uit die we zelf ook elke dag opnieuw willen en bundelden deze samen in onze brochure. Vraag deze aan via het onderstaande contactformulier

Kies tijdens jouw teamdag voor een BBQ met outdoorchef of werk samen een expeditielunch uit in Nationaal Park Hoge Kempen. In onze brochure vind je al onze cateringmogelijkheden terug.

Wij werken samen met jouw een teamdag of een meerdaags arrangement uit.

Kom op Roedel Building. 

Vraag het aanbod voorjaar 2023 nu aan:

 

Hieronder enkele getuigenissen: