Kom en maak je team hechter!

Ervaar je problemen met je hond? Dan wordt het nu interessant. 

Stefan heeft geen speciale methode of weeral een andere manier ontwikkeld. Hij werkt uitsluitend via zijn natuurlijk ontwikkeld inzicht en een logisch opgebouwd stappenplan. Zo ondervond hij dat honden altijd werken via 'grensbepalingen'. Hij past toe wat de dieren hem toonden en sindsdien is hij enorm succesvol. Hij werkt vanuit een opvoedend gegeven met vertrouwen als de sleutel. Door via deze weg honden te benaderen heeft hij helemaal niet veel tijd nodig om een hond op te voeden. De hond erkent de logica, de eenvoud en het leiderschap.  

Een huishond wordt vaak gezien als meer werk, in plaats van een meerwaarde. Het is in zijn ogen niet de bedoeling om tweemaal per week groepsles te volgen op hondenscholen en na jaren van oefenen geen permanent resultaat te bereiken. Onze Roedelcoach zoekt naar de grondoorzaak van de problemen en stuurt niet richting een compromis. Daar gelooft hij niet in. Het is de eenvoud die tot succes leidt. Hij wil daarom ook niet gezien worden als dé hondentrainer, maar meer als een roedelkompas. Als iemand die de hond en zijn baas de juiste richting laat zien.


Cursussen of Lessen Voor wie?
Cursus: Ontspannen wandelen met je hond Voor iedereen waarbij de hond niet onder alle omstandigheden rustig achter je aan wandelt.
Cursus: Sporten met je hond Als je een toffe outdoor-activiteit zoekt met je huishond en die dadelijk goed wilt opstarten.
Puppylessen: Natuurlijke grensbepalingen in het alledaagse leven Voor iedereen die echt wil weten hoe je een pup opvoedt. Dit zonder langdurige en repeterende trainingen in de tuin of de hondenschool.

Je hebt geen snoepjes of urenlange trainingen nodig om je hond te doen luisteren! 

 

Advies Voor welk probleem?
Home Evaluation Als je hond direct bij het binnenkomen tegen iedereen opspringt of als hij gewoon doet waar hij zin in heeft. Wanneer je toch wat problemen ondervindt bij het opvoeden van je pup of hond.
Pupkeuze Als je niet zeker weet welk ras of welke pup je uit het nest zou nemen. Het keuzemoment moet doordacht gebeuren, want een hond leeft gemiddeld 12 jaar. Stefan zoekt met jou mee om er een succes van te maken.
Voeding Als je hond vaak spijsverteringsproblemen heeft of als je gewoon opzoek bent naar het beste voor je huisdier.

Verkoop Prijs
Boek van Stefan: Esdra, het verhaal van een bijzondere sledehond Nu beschikbaar aan €21.95
Mushing- en canicrossmateriaal Afhankelijk van benodigdheden
Steps en stepmateriaal Afhankelijk van step en/of benodigdheden
Hound Wizards Ultimate leiband €15
Hondenvoeding Afhankelijk van welk type droogvoer of vers vlees

Heb je nood aan professionele hulp met jouw hond? Stuur ons hieronder een bericht.