• Wacht niet om je dromen waar te maken!
  • Contacteer ons!

De Eurohound


Wij werken met het bastaardras, de Eurohound. Dit is een kruising tussen husky's, jacht- en windhonden. Elke hond in ons team is het resultaat van jaren kruisen met beheerste en gebalanceerde honden, die top zijn in hun vak maar evenzeer hun rust vinden bij ons thuis. Honden werken met ons samen, dus het aspect van interactie is enorm belangrijk. Een bevriende hondengedragstherapeut kende het ras, zoals velen, eerst niet. Nadat hij inging op onze vraag om eens mee te werken met onze honden was hij erg verbaasd. Nog nooit had hij een ras gezien dat zo in balans is en zo makkelijk is om mee te werken. Wil jij sporten met je hond of juist genieten van een rustige wandeling? Onze bloedlijn is dé all-rounder. 

Interesse in een pup?

Hebt u interesse in een pup.  Maak een afspraak via CONTACT om eerst eens op gesprek te komen. Zo krijgt iedereen de juiste begeleiding voor het aanschaffen van een pup. Wij willen zeker zijn dat de honden een goede baas krijgen. Daarom dat wij onervaren hondenbaasjes na de aankoop verder begeleiden om echt tot die 'mans best friend' te komen. 


We doen bewust maar één nest per jaar en kunnen hierdoor niet iedereen verder helpen. Desalniettemin  bieden wij ook onze diensten aan om samen met u te zoeken naar de juiste pup voor in uw gezin. 

fjwwbnl_public_5_8_e_aanmaak_meukbp_geboorte-2-1.jpg