• Wacht niet om je dromen waar te maken!
  • Contacteer ons!

Workshop - Event


VZW Are to Run werkte reeds vele eventbureaus en we werden elke keer enthousiast onthaald. Het is steeds ons doel om voor iedereen een topdag te creëren. Ook voor mensen die niets met honden hebben. Ook zij worden meegenomen door Stefans unieke en fantastische visie op het geslacht Canis. Het draait niet alleen rond honden. Het is een levensvisie. 

 

We merken tevens dat bij een groot meerzijdig event onze honden voor heel wat spektakel zorgen. Alleen al door het enthousiasme van de honden is ieders dag op de perfecte manier gestart. 

De sledehondensport is op topniveau te vergelijken met het bedrijfsleven. De musher of sledehondenmenner is meer dan alleen de baas van het span. Hij moet zich gedragen als een manager van een ingewikkeld systeem en hij zoekt de verbinding tussen vele individuen. Er moet zich een hecht team vormen waarin iedereen zijn specifieke taak serieus neemt en vol enthousiasme aan zijn job werkt. De grenzen van het mentale en het fysieke kunnen worden regelmatig opgezocht en hier mag de intrinsieke motivatie niet onder lijden. Als manager is het zaak om objectief te observeren, steeds oplossingsgericht te denken en positief georiënteerd te blijven. Stefan Goris heeft na meer dan een decennia van doorzetten en reflecteren, de wereldtitel van het sledehondenrennen gehaald. Hij geeft nu workshops om mensen op een spannende manier in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar. Honden ruiken, zien en nemen mensen dan ook veel zintuiglijker waar, dan wij dat kunnen doen. Het begint dus allemaal met wie jij echt bent.

 

Opties:

- Polar Initation

- Feel the Sled

- Fire & Ice

- Dog vs Man

 

Stuur ons een bericht en vertel wat je voor ogen hebt. Vind je het een tof idee, maar weet je niet goed naar waar het kan leiden? Stefan overloopt samen met jou het hele gamma van mogelijkheden.

Wij maken jouw event rijker!

361-1.jpg