Kom en maak je team hechter!

Boek: Esdra, het verhaal ven een bijzondere sledehond


Stefan schreef reeds mee aan het boek "Nog één verhaaltje" in 2015, maar ondertussen is hij zelf auteur geworden. Samen met co-auteur Stijn Moekaars en illustratrice Ina Hallemans bracht hij een ode aan zijn ex-wereldkampioene Esdra. 

Een meeslepend en informatief verhaal, verteld door de Siberische husky Esdra. Voor dierenvrienden vanaf 10 jaar. Esdra is een Siberische husky, een sledehondenras en Stefan is de musher, de baas van een sledehondenteam. Hij heeft zijn hond grootgebracht van puppy tot heuse wereldkampioen. Esdra blaft, sorry, vertélt zelf haar verhaal. Je komt alles te weten over het opvoeden van de puppy tot de dagelijkse training, van soorten sledehonden tot sledehondenwedstrijden. Daarnaast ontdek je de geschiedenis van wolf tot huishond en sledehond. Spring op de slee en glij mee op deze avontuurlijke sneeuwtocht. Yeeeep!

 

Je kan het boek bestellen bij de Bol.com of bij de Standaard Boekhandel. Klik op de cover van het boek of op onderstaande logo's voor een directe link: 

 

bol-logo-1.jpg    stbh.jpg

Je kan ons boek ook via onze vzw verkrijgen. Echter enkel via afhaling te Zutendaal of Bilzen. 

Veel leesplezier!!


Prijs: € 21,95 

D49010B8-4763-4F07-BDEF-71D3007E8BAF.jpg