Kom en maak je team hechter!

Ontspannen wandelen met je hond

Blijft jouw hond trekken aan de leiband en ben je dat beu? Ervaar je stress bij het passeren van andere honden of voel je je niet zeker genoeg?

Stefan laat jou, tijdens deze driedelige cursus van telkens 1.5 uur, ervaren hoe je op een andere manier kan wandelen met je hond. De drie sessies plan je samen met ons in naar eigen leervermogen. De gemiddelde hondenbaasjes doorlopen deze cursus op twee weken. Zo kan men na elk leermoment ook zelf aan de slag en heb je de mogelijkheid om eventuele problemen aan te kaarten op het volgende moment. We vragen wel om de drie cursusmomenten binnen één maand op te nemen. 

Het zijn geen omslachtige en langdurige trainingstechnieken. Stefan leert je werken met de natuurlijke logica van zijn grensbepalingen. Hij leert je welke lichaamsbewegingen, houdingen en welke aanpak echt werkt. Al vanaf de eerste sessie zal jouw hond netjes met onze Hound Wizard meelopen, zodat hij zich volledig kan focussen op jouw eigen leertraject.

Rustig wandelen! Daar draait het rond. Geniet van de natuur met een ontspannen hond naast je. Je zal merken dat jullie band sterker wordt, waardoor jullie samen beter functioneren. Ook op alle andere terreinen zoals binnen in huis of in de tuin.

 

Als dit jouw droomscenario is, laat het geen droom blijven en volg onze cursus. 

 

2-5.jpg  d1f3260f-8aa4-4348-8c14-c599ba42e1f6-1.jpg  b7ba4b7c-318e-4353-b8c0-20ab9d9abb7c-1.jpg

Klik op onderstaande video. Stefan toont het met meerdere honden tegelijkertijd.