Kom en maak je team hechter!

Sled Dog Exclusive


Ben jij klaar voor het echte teamwork? De sledehondensport is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Werken met dieren vereist heel veel geduld, begrip en inlevingsvermogen. Tijdens deze activiteit kunt u verschillende facetten van het sledehondenavontuur zelf ervaren. Je krijgt een grondige initiatietraining en leert wat kan en wat niet kan. Na een intensieve theorie- en praktijkles ben je klaargestoomd om één van de honden te harnassen en mee te nemen naar de startplek. Iedereen spant zijn toegewezen hond in en stapt op zijn eigen step. Hierna beleef je één van de spectaculairste ervaringen ooit. Je zult dus effectief meehelpen aan de training van Stefans sledehonden. Het zal geen zondagmiddagrondje zijn. Vraag dat al maar aan Bjorn Vandewege. Als 7-summiter heeft hij dus niet alleen de Mount Everest beklommen. Hij beleefde reeds deze uiterst exclusieve ervaring en was enorm onder de indruk. Grensverleggend is het juiste woord voor deze beleving! 

 

Niet onbelangrijk:

  • Wij bieden deze unieke ervaring slechts één keer per maand aan en dit enkel van midden september tot maart.
  • Ook zijn wij bij machte om de activiteit op elk moment te wijzigen of stop te zetten. Dit als we merken dat mensen geen respect tonen voor onze honden. Het welzijn van onze dieren komt dan ook op de eerste plaats.
  • Eveneens dient u hiervoor tijdig te reserveren daar wij u lid maken bij de sledehondensportfederatie. Zonder licentie kan en mag u deze sport zelf niet beoefenen. Dit in overeenstemming met de Belgische wetgeving.
  • Are to Run is een vereniging zonder winstoogmerk. Alle inkomsten gaan steevast naar de gezondheid en onderhoud van de honden.