• Haal meer uit je hond
  • Contacteer ons!

Aanbod

VZW Are to Run biedt reeds een verscheidenheid van diensten aan. Bekijk ze hieronder.3-delige cursus - Ontspannen wandelen

Blijft jouw hond trekken aan de leiband en ben je dat beu? Ervaar je stress bij het passeren van andere honden of voel je je niet zeker genoeg?

Stefan laat jou, tijdens deze driedelige cursus van telkens 1.5 uur, ervaren hoe je op een andere manier kan wandelen met je hond.

Het zijn geen omslachtige en langdurige trainingstechnieken. Stefan leert je werken met de natuurlijke logica van zijn grensbepalingen. Hij leert je welke lichaamsbewegingen, houdingen en welke aanpak echt werkt. 

Rustig wandelen! Daar draait het rond.
Geniet van de natuur met een ontspannen hond naast je. Je zal merken dat jullie band sterker wordt, waardoor jullie samen beter functioneren. Ook op alle andere terreinen zoals binnen in huis of in de tuin.

Als dit jouw droomscenario is, laat het geen droom blijven. Contacteer ons. Wij maken het samen waar.

 

Klik op onderstaande video. Stefan toont het met meerdere honden tegelijkertijd.

3-delige cursus - Sporten met je hond

Wat als er een manier bestaat om je hond binnen 15 minuten niet alleen uit te laten, maar ook nog eens een voldaan gevoel te geven. Zijn overtollige energie wordt in goede banen geleid en jij hebt de benen kunnen strekken. 
Je moet geen sledehond hebben om te leren werken. Heb je een sportieve hond en wil jij ook graag sporten. Dan is deze cursus ideaal. 

Je hond en jij leren samen de beginselen van de sledehondensport, door mee te trainen met Stefan en zijn roedel. Hierna maken we de transfer naar de mountainbike (bikejöring) of je loopschoenen (canicross). 

In twee weken tijd kan jij alleen verder en is het samen sporten met de hond een evidentie. 

 

Klik op onderstaande video. Stefan leerde twee mensen de toffe sport Bikejöring kennen. Het is ludiek ingekleed, maar het geeft je wel een inkijk in het lekker sporten met de hond.


Workshop - Event - Dé Polar Experience

 

Heb jij een bedrijf of eventbureau? Of wil je gewoon graag een workshop organiseren? 
VZW Are to Run maakt steeds een op maat gemaakte beleving voor iedereen. We deden reeds vele workshops en we werden elke keer enthousiast onthaald.

 

Het is steeds ons doel om voor iedereen een topdag te creëren. Ook voor mensen die niets met honden hebben. Ook zij worden meegenomen door Stefans unieke en fantastische visie op het geslacht Canis. Het draait niet alleen rond honden. Het is een levensvisie. 

 

We merken tevens dat bij een groot meerzijdig event onze honden voor heel wat spektakel zorgen. Alleen al door het enthousiasme van de honden is ieders dag op de perfecte manier gestart. 

 

Stuur ons een bericht en vertel wat je voor ogen hebt. Vind je het een tof idee, maar weet je niet goed naar waar het kan leiden? Stefan overloopt samen met jou het hele gamma van mogelijkheden.

 

Wij maken jouw event rijker!


De sledehondentrip

 Hét avontuur van Tom Waes in België

Droomt u van een sledehondenervaring in het Hoge Noorden? Stefan en zijn honden trainingen op identiek dezelfde manier als zijn Noorse concurrenten, maar dan in de Limburgse bossen. Wij vervangen de slede gewoon door een quad of kar. Veiligheid komt op de eerste plaats en wij kunnen een op maat gemaakte workshop aanbieden.

Een tweetal uur durende activiteit waarin je niet alleen op de kar zult zitten. Jij ontmoet eerst de honden en leert ze daarna harnassen. Je spant mee de honden in, waarna het startsein zal komen. De tijdsduur van de rit zelf is afhankelijk van het weer en het trainingsmoment. We pauzeren één keer om de honden wat rust te gunnen, waarna we terug richting de auto lopen. Hierna worden de honden uitgespannen en kunnen we allen nagenieten van een kop koffie. 

Je zult hoogstwaarschijnlijk niet proper en droog blijven. Doe oude kleren aan en eventueel een waterdichte jas. Indien je dit niet hebt, kan je ook een extra paar schoenen en/ of kledij meenemen. 

Een onvergetelijke ervaring! 

De juiste pup zoeken - Stefan helpt

Een pup kiezen is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Je hebt een hond voor meer dan 10 jaar aan je zijde. Kies dus bewust en laat je adviseren door iemand die er heel wat ervaring mee heeft. 

Door na meer dan tien jaar met verschillende roedels honden samen te leven en te werken, weet Stefan precies welke pup geschikt is voor wie. Laat je niet beïnvloeden door de schoonheid van een jonge pup. Zoek naar die ware connectie. 

Maak een afspraak met onze kampioen en kom op gesprek. 


Voedingsadvies + bestelling Voer

Onze sledehonden lopen onwaarschijnlijke tijden en afstanden. Zonder een optimale voeding zou dit niet mogelijk zijn. 

Je kan een afspraak maken voor voedingsadvies. Tevens is het per kwartaal mogelijk om hondenvoer te bestellen. Prijs is afhankelijk van welk voer het meest geschikt is voor jouw hond.